Opskrift

Veganske Cookies “n” Cream Cupcakes.

Veganske Cookies “n” cream cupcakes er alt det, du ikke vidste du manglede. Lækker, blød, smagsfuld chokoladekage, fyldt med frisk “fløde” og toppet med en smørcreme, fyldt med knasende stykker oreokiks. De er dejlig nemme at lave, faktisk skal alt kagedejen bare blandes i en skål, det sværeste er at få dejen op i muffinformene. Apropo, ejer du ikke en muffin pande, så kan du sagtens bruge samme opskrift og bage kagen i en bradepande. Du kan sagtens stadig toppe den, med det lækre smørcreme. 
Jeg har som du måske ved, dedikeret Januar måned 2021 til veganske kageopskrifter. Ikke fordi jeg er gået helt væk fra de traditionelle kager med animalske produkter, men fordi jeg elsker en udfordring. Og når vi nu taler om udfordringer, så prøver jeg stadig at få en opskrift på vegansk vandbakkelse til at fungere. Det går fremad, men der er stadig lidt vej endnu. 
Indtil da, så vil jeg spise (endnu) en af disse kager og gruble over hvilke andre lækre veganske kager man kunne lave. Har du nogle forslag, så skriv dem endelig i en kommentar herunder, eller inde på Kagekassen instagram

Ved du hvad der vil gøre dit liv endnu nemmere? Du kan faktisk købe en Kagekasse, så du kan lave disse cupcakes. Du køber den der hedder Vegansk Chokolade Cupcake, denne: https://kagekassen.dk/vare/cupcakes-vegansk-chokolade-med-personligt-fyld/#fyld-1, så skal du kun selv tilsætte lidt kold kaffe og plantemælk/plante yoghurt.
Uanset, så får du opskriften her. 

 

Veganske Cookies "n" cream cupcakes

En lækker blød og saftig cupcake med fløde-fyld og lækker Oreo smørcreme på toppen. Den ultimative "forkæl dig selv eller nogle du holder af" - cupcake.
Antal 12 cupcakes

Ingredienser
  

Chokolade cupcakes

  • 125 ml Kold kaffe
  • 125 g Neutral vegansk yoghurt
  • 110 g Solsikke olie
  • 180 g Mel
  • 1 tsk Natron
  • 1 tsk Bagepulver
  • 1/2 tsk Salt
  • 30 g Kakaopulver
  • 200 g sukker

Til fyldet

  • 1 dl Vegansk fløde
  • 1 tsk Flormelis

Til Oreo smørcreme

  • 100 g Vegansk smør (Jeg bruger Vegan Block fra Natruli), stuetemperatur
  • 100 g Palmin eller margerine, stuetemperatur
  • 320 g Flormelis
  • 75 g Oreo krummer

Til pynt

  • 50 g Smeltet chokolade
  • 6 stk Oreokiks, brækket over i 2.

Sådan gør du
 

Cupcakes

  • Start med at tænde din ovn på 170 grader, varmluft.
  • Mix alle de våde ingredienser sammen i en skål.
    Si bagefter de tørre ingredienser i og mix sammen med et piskeris indtil ensartet.
  • Fordel i 12 cupcake forme og bag i 20-22 minutter indtil de ikke giver efter, når de trykkes på dem.
    Stil bagefter til afkøling.

Oreo Smørcreme

  • Start med at piske smør og palmin sammen, indtil det er blevet lyst i farven og luftigt.
  • Over to omgange sier du flormelis i, og pisker godt imellem hver gang.
  • Vend til sidst Oreo krummer i.

Fyld

  • Tilsæt flormelis til det veganske fløde og pisk indtil det er blød flødeskum.

Samling af cupcakes

  • Lav et lille hul i dine afkølede cupcakes, enten med en æbleskrogs-udhuler, en lille ske eller andet.
    Kom nu dit fløde-fyld ned i hullerne og fordel bagefter Oreo smørcremen ovenpå dine cupcakes. Jeg brugte bare to spiskeskeer og fordelte en god klat smørcreme på hver.
    Fordel til sidst lidt smeltet chokolade og pynt med en oreo kiks på toppen

 

Jeg håber du kan lide opskriften.
Du finder flere lækre opskrifter lige her, og skal det være den nemme løsning, så kan du erhverve dig en Kagekasse lige her:
Køb en Kagekasse

Har du spørgsmål, en forespørgsel eller et forslag, både til opskrifter og Kagekasser er du altid mere end velkommen til at skrive til mig. Enten i en kommentar herunder, eller send mig en besked på Instagram og Facebook.

Bruger du en af mine opskrifter eller bager en kage fra en Kagekasse, vil jeg elske at se den. Så læg meget gerne et billede på Instagram og brug #Kagekassen.dk

De bedste Kagehilsner,
Anne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering