MØRDEJ MED COOKIELAG | 9 PERSONER | GLUTENFRI

DKK80,00

Denne Kagekasse er designet til at passe til en bageform på cirka 18 x 18 cm. Dette giver mere end rigelig kage til 9 personer. (Findes også i større udgave til 15 personer).

Ønsker du en bakke kage i et lag, skal du vælge produktet kategorien ”Bakke kager i et lag”.

Alle elsker en god cookie. Og her får du ikke bare en bakkefuld cookie, du får den nemlig med en ekstra sprød bund af mørdej. Kombinationen af fyldig seje, smagsfulde cookie med en sprød mørdejsbund giver det knas og fylde som alle elsker i en god kage.

Først vælger du om du kunne tænke dig en klassisk vanilje mørdej, eller en variant med kakaosmag.

Bagefter vælger du, om du ønsker en vanilje cookie eller en kakao variant. Herefter vælger du dit personlige fyld.

En kasse indeholder alt du skal bruge til at lave en bakke cookie på en mørdejsbund, endda inklusiv bagepapir. Det eneste du skal tilsætte til din bakkekage er smør og æg.  

En Kagekasse til Mørdej – Cookie  indeholder:

Poser med mel, inklusiv alle hævemidler og salt.

Pose med dit valgte fyld.

Bagepapir

Vejledning til at lave brownie/blondie – Cookiebund

 

Ingen konserveringsmidler, ingen uigennemskuelige fremgangsmetoder, ingen madspild.

Fra start til slut tager kagerne cirka 60 minutter at lave, inklusiv bagetid.

Findes også i GLUTENFRI variant.

 

Vær opmærksom på at alle kagekasserne pakkes I et lokale hvor der er tilstedeværelse af nødder, mælke produkter og glutenholdig fødevare, så kasserne kan indeholde spor af allergener.

Ingredienser

Mørdej, vanilje:
Glutenfri Mel (ris, kartoffel, tapioka, majsstivelse, boghvede), sukker, brun farin (sukker, rørsukkersirup).
Mørdej, chokolade:
Glutenfri Mel (ris, kartoffel, tapioka, majsstivelse, boghvede), kakaopulver (100% kakaopulver) sukker, brun farin (sukker, rørsukkersirup).
Cookielag, vanilje
Glutenfri Mel (ris, kartoffel, tapioka, majsstivelse, boghvede), salt (Natriumklorid, (tilsat jod 18,5 mg/kg), antiklumpningsmiddel: E535 (max 20 mg/kg)), sukker, brun farin(Sukker, rørsukkersirup).
Cookielag,chokolade
Glutenfri Mel (ris, kartoffel, tapioka, majsstivelse, boghvede), salt (Natriumklorid, (tilsat jod 18,5 mg/kg), antiklumpningsmiddel: E535 (max 20 mg/kg)), sukker, brun farin(Sukker, rørsukkersirup), kakaopulver (100 % kakaopulver)

Da Kagekassens sortiment af tilvalgt personligt fyld er dynamisk, vil jeg bede dig orientere dig på siden “Ingredienser og allergener”. Findes i bunden hjemmesiden.