Hvem er vi

Kagekassen.dk er din vej til lækre kager, på den nemme og lækre måde!

Skal du holde børnefødselsdag? Skal der bages småkager i sommerhuset? Skal der bages til folk der ikke tåler gluten?

Skal der bare være kage, så er en Kagekasse din nemme vej til lækre kager af gode råvare, præcis efter din smag.

Hvem er jeg?

Mit navn er Anne. Jeg er stifter og ejer af Kagekassen. Jeg er mor, hustru, uddannet med en kandidatgrad i kemi, en rigtig nørd på mange måder og ikke mindst et madøre med en stor sød tand.

Jeg elsker at sammensætte og teste smage OG nu kan du gøre det samme, uden at skulle investere hundredevis af kroner i store mængder råvare.

Kagekassen er designet lige så meget til at hygge med dine børn som den er til at hygge sig med de voksne du holder af. Kasserne er lavet så du behøver minimalt af udstyr og ingredienser fra køleskabet, hvilket gør Kagekassen perfekt til at snuppe med i sommerhuset, hvis I skal på efterårsferie hos bedstemor og bedstefar eller skal hygge i ferien i køkkenet

Nemme opskrifter, ingen madspild, lige efter jeres ønsker.

Råvarerne i Kagekassen

Jeg er stolt af mine råvares kvalitet. Jeg tror på at råvare af højere kvalitet giver kager af højere kvalitet.  

Chokoladen er fra Callebaut. Mit krymmel er udvalgt efter hårde kriterier om at være glutenfrit, bagestabilt og behageligt at spise.  Det glutenfrie mel er resultatet af flere måneders forsøg med forskellige typer mel og så videre. 

Kagekassen og bærerdygtighed

Emballagen i Kagekassen er gennemtænkt fra inderst til yderst. Jeg håber at du vil genbruge emballagen så meget som muligt. Brug æsken forret med et stykke bagepapir til at transportere kagerne i. 

Poserne fra mel, sukker og chokolade kan genlukkes og kan bruges til at transportere nogle enkelte cookies af gangen. Brug de små poser til frugt og snacks til børnenes madpakker eller til dig selv. De kan alle tørres af med en klud indvendigt og bruges flere gange.

Det samme med bøtterne med vanilje og olie. Jeg vil på det varmeste anbefale at vaske dem af og genbruge dem. Har du børn, er små bøtter og flasker et hit i legekøkkenet, som bamsens sminkebøtte eller som kreative projektor.  (Børne under 3 år eller børn der kan være i fare for at sluge dem, skal selvfølgelig ikke have dem). Fyld dem halvt op med ukogte ris eller bønner, forsegl dem med lim, så har du et fantastisk rasle legetøj til det lille barn.

Jeg vil elske at se hvad i finder på! Læg det mere end gerne på Instagram og tag @Kagekassen.dk. Genanvendelse og bedre miljø fylder næsten lige så meget i mit hjerte som kager.


De bedste kagehilsner

Anne