Inspiration

Maltesers brownie

En kage med flere delelementer, behøver på ingen måde at være svær at lave. 
Her får du det faktisk så nemt, at det eneste du selv skal anskaffe er: æg, smør, fløde og en pose Maltesers. Jeg forklare herunder, hvordan du kan sammensætte en personlig Kagekasse, så du kan lave en Maltesers brownie 


Maltesers brownien består af tre elementer: En mørdejsbund, en brownie og et lag Maltesers mousse. 
Opskriften på Maltesers mousse finder du lige her: Maltesers mousse – med kun tre ingredienser – Kagekassen
De to andre dele; mørdejsbund og brownie kan du bestille som en Kagekasse til en bakkekage. 
Du skal bruge denne: MØRDEJ MED BROWNIE | 9 PERSONER – Kagekassen
I denne Kagekasse, skal du først vælge type mørdej, her vælger du “Klassisk Mørdej”. Bagefter skal du vælge brownie variant, her vælger du “Mørk Chokolade Brownie”. Nu skal du væge to slags personligt fyld til din brownie. Jeg vil anbefale at vælge mælkechokolade, så minder det mest om chokoladen på en Maltesers. 
Det er det. 
Når du så skal lave din mørdejsbund, så blender du halvdelen af din pose Maltesers med, sammen med mel og smør. Følger fremgangsmåden til brownien, på sedlerne som følger med i din Kagekasse og topper den med Maltesers moussen. 
 

Har du spørgsmål, en forespørgsel eller et forslag, både til opskrifter og Kagekasser er du altid mere end velkommen til at skrive til mig. Enten i en kommentar herunder, eller send mig en besked på Instagram og Facebook.

Bruger du en af mine opskrifter eller bager en kage fra en Kagekasse, vil jeg elske at se den. Så læg meget gerne et billede på Instagram og brug #Kagekassen.dk

De bedste Kagehilsner,
Anne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *