Opskrift

Kanelsnegle cupcakes | Glutenfri

Elsker du også kanelsnegle, men synes du ligesom mig at gærdej er lidt bøvlet? For helt ærligt, mig og gærdej er og bliver aldrig gode venner. Så er denne opskrift lige noget for dig! Bløde, svampede cupcakes med kanel-remonce fyld. Super simpelt og lækkert. De kan eventuelt toppes med lidt glasur eller endnu bedre, smøreoste. 

Opskriften er som du kan se glutenfri, men ønsker du ikke glutenfri, så erstatter du bare melet med almindelig hvedemel (endnu bedre, kagemel) og undlader xanthangum. 

Vil du hører hvordan du kan gøre det endnu smartere og nemmere for dig selv? Du kan faktisk lave disse cupcakes med en Kagekasse. Brug den der hedder vanilje-cupcakes og tilsæt selv remoncen. Du finder en vanilje-cupcake kagekasse lige her: CUPCAKES | GLUTENFRI | VANILJE | VÆLG SELV PERSONLIGT FYLD – Kagekassen

Ved du egentlig hvordan jeg får råd til alle ingredienserne, til at udvikle opskrifter, som jeg ligger ud, til fri afbenyttelse? Det får jeg råd til, når du køber en Kagekasse. Og den nøgne sandhed er, hvis jeg ikke sælger nogle Kagekasser, så kommer der på et tidspunkt heller ikke flere opskrifter… 
Dette er ikke for at give dårlig samvittighed til dig, hvis du ikke har haft købt en Kagekasse, på ingen måde. Jeg ønsker at gøre opmærksom på, at hvis du kan lide noget, nogen laver (og det tænker jeg du måske kan, siden du følger med herinde), så husk at støtte dem. Det gælder ikke kun min virksomhed, men også alle andre små iværksætter eventyr som findes i det ganske, Danske land. Jeg tror ikke mange mennesker ved, hvor meget hver eneste ordre betyder for små nystartede virksomheder. 

Nååh, det var lige en lille morale fra mig, jeg håber du kan bruge opskriften. 

 

Glutenfri Kanelsnegle cupcakes

Svampet saftig cupcake med en swirl af kanelremonce. De er perfekte, hvis du synes at det er for bøvlet at bage kanelsnegle.
Antal 12 cupcakes

Ingredienser
  

Cupcakedejen

  • 125 g glutenfri mel
  • 100 g sukker
  • 25 g brun farin
  • 1/4 tsk natron
  • 1 tsk bagepulver
  • 1/8 tsk xanthangum
  • 2 stk æg
  • 125 g blødt smør
  • 1 1/2 spsk mælk

Kanel remonce fyldet

  • 100 g smeltet smør
  • 100 g sukker
  • 1 spsk kanel

Sådan gør du
 

  • Alle ingredienser, undtagen mælk puttes i en stor skål og piskes i cirka 60 sekunder.
    Tilsæt mælken og pisk i yderligere 30 sekunder.
    Fordel dejen i 12 cupcake forme og stil til side, imens du laver remoncen.
  • Bland sukker og kanel sammen og tilsæt det smeltede smør. Bland godt sammen.
    Kom nu en god teskefuld remonce på toppen af hver cupcake. Brug skaftet på teskeen til at hvirvle remoncen lidt rundt i dejen.
  • Kagerne bages i cirka 20-22 minutter ved 170 grader, varmluft.

Jeg håber du kan lide opskriften.
Du finder flere lækre opskrifter lige her, og skal det være den nemme løsning, så kan du erhverve dig en Kagekasse lige her:
Køb en Kagekasse

Har du spørgsmål, en forespørgsel eller et forslag, både til opskrifter og Kagekasser er du altid mere end velkommen til at skrive til mig. Enten i en kommentar herunder, eller send mig en besked på Instagram og Facebook.

Bruger du en af mine opskrifter eller bager en kage fra en Kagekasse, vil jeg elske at se den. Så læg meget gerne et billede på Instagram og brug #Kagekassen.dk

De bedste Kagehilsner,
Anne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering