Opskrift

Cookiebund-Cheesecake

Så får I den endelig. Opskrift på Cookiebund-Cheesecake. 
Jeg lagde et billede op på min story, og hold da op, mange af jer ville gerne have opskriften. Så her får I den. 

Skal I gøre jer det endnu nemmere, så er cookiebunden lavet med sammen bund som du kan købe i Bakkekagerne. Det er den lille portion til 9 personer, og du kan finde den lige her:  https://kagekassen.dk/vare/cookiebar-til-9-personer/#variant
Denne udgave er faktisk også glutenfri. Og ingen vil opdage det, når du servere den. Det lover jeg. (Psst, der er jo også en Kagekasse udgave i glutenfri…) 
Jeg sværger til at bruge det glutenfrie mel fra Doves Farm. Det er det bedste glutenfrie mel, til kager, er min erfaring. 
Jeg vil varmt anbefale at toppe kagen med lidt syrlig marmelade, da det giver et dejligt helt smagsindtryk, med både det lidt seje og søde i cookiebunden, det fyldige, lidt syrlige fra cheesecake delen, og så det friske fra marmeladen. 

Cookiebund-Cheesecake

Denne opskrift er så simpel, at man bliver helt overrasket. Det hele skal kun bages over en omgang, begge komponenter er nemme at lave og kreativiteten kan få frit løb. Vælg selv forskelligt fyld i din cookiebund, tilsæt ekstra smag til din cheesecake eller brug en helt anden topping end marmelade.

Ingredienser
  

Cookiebunden:

  • 80 g Smør Blødt
  • 55 g Brun Farin
  • 110 g Sukker
  • 1 Æg
  • 140 g Mel, Glutenfrit eller almindeligt
  • 1/4 tsk Salt
  • 50 g Chokolade (Gerne en mørk, med lidt bitterhed)

Cheesecaken:

  • 300 g Philadelphia eller anden smøreost Ikke light udgaven
  • 55 g Sukker
  • 1 Æg
  • 1/2 tsk Vaniljeekstrakt

Sådan gør du
 

Cookiebunden

  • Start med at tænde din ovn på 170 grader
  • Cookielaget laves ganske simpelt, ved at komme alle dine ingredienser, til cookiebunden, undtagen chokoladen ned i en skål og mix det sammen med en håndmixer. Når det er ensartet, tilsættes chokoladen. Bland chokoladen i og fordel bagefter i en forret form der er cirka 18 x 18 cm.
  • Stil bageformen med cookiebunden til side, mens cheesecaken laves.

Cheesecake delen:

  • Bland alle ingredienserne i en stor skål og pisk dem med en håndmixer i cirka 5 minutter, indtil blandingen har lidt tekstur og ikke er løbende tynd. (Altså mere flødeskum end mælk).
  • Fordel bagefter din cheesecake oven på cookiebunden og glat den lidt ud med en paletkniv eller en ske.
  • Kagen bages i cirka 30-35 minutter, indtil midten af den ikke længere er blævrende og kanterne let gyldne.
  • Lad kagen køle helt af inden servering.

Jeg håber du kan lide opskriften.
Du finder flere lækre opskrifter lige her, og skal det være den nemme løsning, så kan du erhverve dig en Kagekasse lige her:
Køb en Kagekasse

Har du spørgsmål, en forespørgsel eller et forslag, både til opskrifter og Kagekasser er du altid mere end velkommen til at skrive til mig. Enten i en kommentar herunder, eller send mig en besked på Instagram og Facebook.

Bruger du en af mine opskrifter eller bager en kage fra en Kagekasse, vil jeg elske at se den. Så læg meget gerne et billede på Instagram og brug #Kagekassen.dk

De bedste Kagehilsner,
Anne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering